Μιστριώτου 4 και Μιστριώτου 8, Κ. Πατήσια
  210 2282544 & 210 2282644
  info@arsi.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επικοινωνήστε μαζί μαςΥπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής
1. Μιστριώτου 4, Κ. Πατήσια
2. Μιστριώτου 8, Κ. Πατήσια
210 2282544 & 210 2282644
info@arsi.gr
www.arsi.gr


Mε την αποστολή των στοιχείων συμφωνείτε με την  

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΣυμφωνώΠώς θα έρθετε στον χώρο μας


To Κέντρο Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής ΑΡΣΗ βρίσκεται στα Κ. Πατήσια και στεγάζεται σε δύο κτίρια, ένα στην οδό     Μιστριώτου 4 και ένα στην οδό     Μιστριώτου 8.

Η οδός Μιστριώτου είναι κάθετη στην οδό Π ατησίων, στο ύψος Πατησίων 284 και ενώνει την οδό Πατησίων με την οδό Δροσοπούλου. Βρίσκεται ανάμεσα την πλατεία Κολιάτσου και στην εκκλησία του Α. Λουκά, πολύ κοντά στη φοιτητική εστία.

Κοντινές στάσεις λεωφορείων: 608, 054, Α8 (στάση Α. Λουκάς, 2 λεπτά περπάτημα), 444 (στάση Γαλατσίου και Δροσοπούλου, 5 λεπτά περπάτημα)

Κοντινές στάσεις τρόλεϊ: 3, 5, 11, 14 (στάση Α. Λουκάς, 2 λεπτά περπάτημα)

Ηλεκτρικός σταθμός: Κ. Πατησίων βρίσκεται σε απόσταση 700 μ. (7 λεπτά περπάτημα), επί της οδού Αχαρνών. Μετά την έξοδό σας από το σταθμό, περάστε απέναντι την οδό Αχαρνών και ανεβείτε την οδό Σκιάθου, η οποία ενώνει την Αχαρνών με την Πατησίων. Μόλις φτάσετε στην Πατησίων, περάστε απέναντι και κατευθυνθείτε αριστερά (προς Α. Πατήσια). Το πρώτο στενό δεξιά είναι η οδός Μιστριώτου.

Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο, συνήθως μπορείτε να παρκάρετε εύκολα στα στενά γύρω από το Κέντρο ΑΡΣΗ. Εναλλακτικά, υπάρχει πάρκινγκ στα 30 μ., στην Πατησίων 276. Για τους πελάτες του Κέντρου μας, το κόστος στάθμευσης ανέρχεται στα 3 ευρώ για διάστημα μέχρι τριών ωρών, με επίδειξη κάρτας που προμηθεύεστε από τη Γραμματεία του Κέντρου.


Υψηλή εξειδίκευση στη ΔΕΠ-Υ, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου μας διαθέτει υψηλή εξειδίκευση, μακρόχρονη κλινική εμπειρία και πολύπλευρη επιστημονική κατάρτιση στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση της ΔΕΠ-Υ, των Μαθησιακών Δυσκολιών και της Διαταραχής Αυτιστικού Φάσματος. Κλικ εδώ.

   

Εφαρμόζουμε πρωτοποριακές μεθόδους και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές. Κλικ εδώ.


 Ειδικότερα για τη ΔΕΠ-Υ και τη ΔΑΦ, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο και πολυεπίπεδο πρόγραμμα θεραπευτικής παρέμβασης, το οποίο συνδυάζει τα πιο σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα και δικές μας καινοτόμες προσεγγίσεις, διεθνώς αναγνωρισμένες. Κλικ εδώ κι εδώ.

 

Διαθέτουμε ειδικό τμήμα πρώιμης παρέμβασης για βρέφη και νήπια υψηλού κινδύνου εκδήλωσης ΔΕΠ-Υ και ΔΑΦ Κλικ εδώ.

 

Στο Κέντρο μας λειτουργούν ομαδικά προγράμματα:  Κλικ εδώ.

α) παιδιών και εφήβων για την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων

β) γονέων για τη βελτίωση των γονικών δεξιοτήτων. 

Οι διευθυντές του Κέντρου είναι Πανεπιστημιακοί καθηγητές, ερευνητές, και συγγραφείς. Είναι οι πρώτοι Έλληνες συγγραφείς επιστημονικών βιβλίων για τη ΔΕΠ-Υ, οι πολυγραφότεροι (με 6 βιβλία που καλύπτουν πλήρως το θέμα της ΔΕΠ-Υ) και οι μόνοι που έχουν συγγράψει βιβλίο για τη ΔΕΠ-Υ το οποίο κυκλοφορεί διεθνώς στην αγγλική γλώσσα και αποτελεί πανεπιστημιακό σύγγραμμα σε ολόκληρο τον κόσμο.    

 

Επίσης, είναι συγγραφείς του εγχειριδίου Ψυχοπαθολογία Παιδιών και Εφήβων,

 καθώς και βιβλίων για τον Τραυλισμό και την Παραβατική Συμπεριφορά ΑνηλίκωνΚλικ εδώ.

 

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν εκπαιδεύσει -και εξακολουθούν να εκπαιδεύουν- χιλιάδες επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς στην αναγνώριση και διαχείριση της ΔΕΠ-Υ μέσα από σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με δεκάδες φορείς. Κλικ εδώ κι εδώ.