Μιστριώτου 4 και Μιστριώτου 8, Κ. Πατήσια
  210 2282544 & 210 2282644
  info@arsi.gr

Γιαννούλα Μωυσιάδη Ψυχολόγος, M.Sc.

 H Γιαννούλα Μωυσιάδη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

 

 • Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία από το Τμήμα Ψυχολογίας του Leiden University.
 • Έχει εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ).
 • Είναι εκπαιδεύτρια και επόπτρια νέων επαγγελματιών στην ABA.
 • Έχει διετείς σπουδές στη νοηματική γλώσσα.
 • Έχει εμπειρία, ως συνοδός παράλληλης στήριξης, στην ένταξη παιδιών με ΔΑΦ και ΔΕΠ-Υ, καθώς και στη εκπαίδευση και εποπτεία άλλων επαγγελματιών που κάνουν παράλληλη στήριξη.
 • Είναι εξειδικευμένη στην πρώιμη παρέμβαση στα παιδιά με ΔΑΦ και ΔΕΠ-Υ.
 • Ασχολείται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση της ΔΑΦ, της ΔΕΠ-Υ και άλλων νευροαναπτυξιακών διαταραχών και συναισθηματικών δυσκολιών καθώς και με τη συμβουλευτική γονέων.
 • Εφαρμόζει ατομικά και ομαδικά προγράμματα εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων στις κοινωνικές δεξιότητες και τη διαχείριση συμπεριφοράς. 
 • Συνεργάζεται με το Ψυχολογικό Κέντρο ΑΡΣΗ από το Σεπτέμβριο του 2017. 
 • Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και βασική γνώση της γερμανικής γλώσσας.
 • Είναι μητέρα ενός αγοριού. 

 

 

Υψηλή εξειδίκευση στη ΔΕΠ-Υ, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου μας διαθέτει υψηλή εξειδίκευση, μακρόχρονη κλινική εμπειρία και πολύπλευρη επιστημονική κατάρτιση στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση της ΔΕΠ-Υ, των Μαθησιακών Δυσκολιών και της Διαταραχής Αυτιστικού Φάσματος. Κλικ εδώ.

   

Εφαρμόζουμε πρωτοποριακές μεθόδους και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές. Κλικ εδώ.


 Ειδικότερα για τη ΔΕΠ-Υ και τη ΔΑΦ, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο και πολυεπίπεδο πρόγραμμα θεραπευτικής παρέμβασης, το οποίο συνδυάζει τα πιο σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα και δικές μας καινοτόμες προσεγγίσεις, διεθνώς αναγνωρισμένες. Κλικ εδώ κι εδώ.

 

Διαθέτουμε ειδικό τμήμα πρώιμης παρέμβασης για βρέφη και νήπια υψηλού κινδύνου εκδήλωσης ΔΕΠ-Υ και ΔΑΦ Κλικ εδώ.

 

Στο Κέντρο μας λειτουργούν ομαδικά προγράμματα:  Κλικ εδώ.

α) παιδιών και εφήβων για την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων

β) γονέων για τη βελτίωση των γονικών δεξιοτήτων. 

Οι διευθυντές του Κέντρου είναι Πανεπιστημιακοί καθηγητές, ερευνητές, και συγγραφείς. Είναι οι πρώτοι Έλληνες συγγραφείς επιστημονικών βιβλίων για τη ΔΕΠ-Υ, οι πολυγραφότεροι (με 6 βιβλία που καλύπτουν πλήρως το θέμα της ΔΕΠ-Υ) και οι μόνοι που έχουν συγγράψει βιβλίο για τη ΔΕΠ-Υ το οποίο κυκλοφορεί διεθνώς στην αγγλική γλώσσα και αποτελεί πανεπιστημιακό σύγγραμμα σε ολόκληρο τον κόσμο.    

 

Επίσης, είναι συγγραφείς του εγχειριδίου Ψυχοπαθολογία Παιδιών και Εφήβων,

 καθώς και βιβλίων για τον Τραυλισμό και την Παραβατική Συμπεριφορά ΑνηλίκωνΚλικ εδώ.

 

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν εκπαιδεύσει -και εξακολουθούν να εκπαιδεύουν- χιλιάδες επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς στην αναγνώριση και διαχείριση της ΔΕΠ-Υ μέσα από σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με δεκάδες φορείς. Κλικ εδώ κι εδώ.